Table of Contents Table of Contents
Previous Page  63 / 160 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 63 / 160 Next Page
Page Background

__________

Вестник Сибирского института

бизнеса и информационных

технологий

. 2016.

2(18)__________

62

Библиографический

список

1.

Иванов

,

В

.

Н

.

Методика

анализа

внешней

и

внутренней

среды

предприятия

для

принятия

оптималь

-

ных

управленческих

решений

[

Текст

] /

В

.

Н

.

Иванов

,

О

.

М

.

Куликова

//

Наука

о

человеке

:

гуманитарные

иссле

-

дования

. 2013.

1 (11). –

С

. 252–256.

2.

Куликова

,

О

.

М

.

Алгоритм

поддержки

принятия

оптимальных

управленческих

решений

в

условиях

неопределенности

для

экономических

симуляторов

[

Текст

] /

О

.

М

.

Куликова

//

Тенденции

и

перспективы

разви

-

тия

легкой промышленности и

сферы

услуг

:

сб

.

тр

.

науч

.-

практич

.

конф

.,

под

общ

.

ред

.

Д

.

П

.

Маевского

. –

Омск

:

ОГИС

, 2013. –

С

.88–90.

3.

Самонова

,

К

.

В

.

Структурный

сдвиг

:

сущность

,

причины

,

параметрические

характеристики

[

Элек

-

тронный ресурс

] /

К

.

В

.

Самонова

. –

Режим

доступа

:

web.snauka.ru/issues/2014/10/38711

,

свободный

.

4.

Сухарев

,

О

.

С

.

Структурные

проблемы

экономики

России

:

теоретическое

обоснование

и

практиче

-

ские

решения

[

Текст

] /

О

.

С

.

Сухарев

. –

М

.:

Финансы и

статистика

, 2010. – 192

с

.

5.

Шмит

,

Ю

.

И

.

Показатели

оценки

структурных

сдвигов

в

аграрном

секторе

экономики

[

Текст

] /

Ю

.

И

.

Шмит

//

Альманах

современной науки и образования

. –2013. –

6 (73). –

С

. 190–193.

6.

Юдина

,

А

.

В

.

Статистика

:

учебное

пособие

[

Электронный

ресурс

]

/

А

.

В

.

Юдина

,

Л

.

И

.

Александрова

. –

Режим доступа

:

http://abc.vvsu.ru/Books/statistika_up/page0010.asp

,

свободный

.

References

1.

Ivanov V.N.

Metodika analiza vneshnej i vnutrennej sredy predprijatija dlja prinjatija optimal'nyh uprav-

lencheskih reshenij

[The method of analysis external and internal environment of the enterprise to make the best man-

agement decisions].

Nauka o cheloveke: gumanitarnye issledovanija,

2013, no 1 (11), pp. 252-256.

2.

Kulikova O.M. Algoritm podderzhki prinjatija optimal'nyh upravlencheskih reshenij v uslovijah neopre-

delennosti dlja jekonomicheskih simuljatorov [The algorithm of support of making optimal management decisions un-

der uncertainty for economic simulations].

Tendencii i perspektivy razvitija legkoj promyshlennosti i sfery uslug:

sbornik trudov nauchno-prakticheskoj konferencii,

Omsk, OGIS, 2013, pp. 88-90.

3.

Samonova K.V.

Strukturnyj sdvig: sushhnost', prichiny, parametricheskie harakteristiki

[Structural shift: the

nature, causes, parametric characteristics]. Mode of access:

http://web.snauka.ru/issues/2014/10/38711.

4.

Suharev O.S.

Strukturnye problemy jekonomiki Rossii: teoreticheskoe obosnovanie i prakticheskie reshenija

[Structural problems of Russian economy: theoretical basis and practical solutions], Moscow, Finance and statistics,

2010, 192 p.

5.

Shmit Ju.I. Pokazateli ocenki strukturnyh sdvigov v agrarnom sektore jekonomiki [Performance evaluation of

structural changes in the agricultural sector].

Al'manah sovremennoj nauki i obrazovanija

, 2013. no 6 (73), pp. 190-193.

6.

Judina A.V. Statistika: uchebnoe posobie [Statistics: a tutorial]. Mode of access:

http://abc.vvsu.ru/Books/statistika_up/page0010.asp.

_______________________________________________________________________________________________

THE ANALYSIS OF THE DYNAMICS OF THE QUALITY OF THE FOOD PRODUCTS SOLD

ON THE RUSSIAN MARKET

Natalya B. Pilnik,

Associate Professor, Siberian State Automobile and Highway Academy

Ekaterina A. Buchina,

Student, Siberian State Automobile and Highway Academy

Maria S. Makarova,

Student, Siberian State Automobile and Highway Academy

Abstract.

In the article the analysis of dynamics of changes in the quality of the food products sold in the Rus-

sian market. The study has revealed that the proportion of quality Russian goods in the total volume of traded goods, in

General, lower than that of foreign-made products. Additionally, the analysis of indicators of quality change showed the

instability of the quality of food products received into the Russian consumer market during the analyzed period.

Keywords:

quality, food products, analysis, dynamics, structural change, variability, standards, market.

________________________________________________________________________________________________